ROT-Avdrag

Här hittar du information om ROT-avdrag, har du frågor kontakta oss.

Prisförslag inkl ROT-Avdrag

Glöm inte Rot-avdraget!

Som privatperson är du berättigad till ROT-avdrag när du anlitar oss för hantverkstjänster som reparation av bostad, renoveringar och underhåll av fastighet samt om- och tillbyggnad.

” Rotavdragets och rutavdragets storlek räknas ihop och får sammanlagt uppgå till max 50 000 kronor per person och år. Du kan inte få 50 000 kronor för varje bostad du har. Det finns dock inget maxbelopp per fastighet, så flera personer kan dela på arbetskostnaden och få rotavdrag eller rutavdrag i samma bostad. Du kan få rotavdrag med som mest 30 procent av arbetskostnaden och rutavdrag med som mest 50 procent av arbetskostnaden.”

 

”Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel”

 

Mer information om ROT-avdraget hittar du på Skatteverkets webbsida, läs mer här.

Har du frågor?

Vi förstår att hur ROT-avdraget fungerar kan väcka frågor hos dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa att besvara era frågor. 

Kontakta oss

FUNDERING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag VKE Entreprenad AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.