Mer än enbart markentreprenör!

För att underlätta för dig som kund erbjuder vi breda yrkestjänster inom bygg- och anläggning för privatpersoner och företag.

Prisförfrågan markentreprenad

Din professionella markentreprenör i Göteborg!

VKE Entreprenad är mer än enbart markentreprenör, för att underlätta för dig som kund erbjuder vi breda yrkestjänster inom bygg- och anläggning för privatpersoner och företag. Proffs på aktiv utemiljö.

Vi hjälper dig genom hela året och erbjuder anläggningstjänster för t.ex. uppfarter, gångar, murar och trappor, certifierade dräneringstjänster och professionella snickeritjänster. Vi lägger användarvänligt konstgräs för året-runt-bruk och stötabsorberande gummibeläggning på lekplatser. Beläggningen ger extra skydd vid fall och har lång hållbarhet.

Läs mer om alla våra tjänster under respektive flik och välkommen att höra av dig med frågor och för referenser!

Markanläggning

Oavsett om du är villaägare eller företräder ett fastighetsbolag kan du anlita oss för professionell markanläggning i Göteborg med omnejd. Kontakta oss så hjälper vi er!

Snickerier

Inga uppdrag är för små, inga för stora. Vi arbetar såväl med mindre uppdrag på egen hand som en del av en totalentreprenad i ett större projekt. Kontakta Västkustens Entreprenad AB.

Konstgräs

Den tekniska utvecklingen av konstgräs, idag mer naturtroget och lättskött än någonsin tidigare, gör det till ett självklart val för året-runt-bruk i olika miljöer. VKE Entreprenad hjälper gärna till!

Fallskyddsunderlag

Materialet är platsgjutet och kan därför formas i samklang med naturen. Eftersom ytan görs på plats slipper man också skarvar mellan plattor som lätt delar sig eller går upp.

Ring oss: 031-551070

FUNDERING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag VKE Entreprenad AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.