Vi hjälper dig med markanläggning i Göteborg

Oavsett om du är villaägare eller företräder ett fastighetsbolag kan du anlita oss för professionell markanläggning i Göteborg med omnejd. Vi genomför markarbeten som vägar, uppfarter, gångar, murar, trappor, andra stenarbeten, parkanläggningar, lek- och idrottsplatser med mera. 

.

Kontakta oss

Hör av dig till oss innan projektering för kostnadseffektivt markarbete

Om du hör av dig till oss på ett tidigt stadie, helst före projekteringen, kan vi som markanläggare hjälpa dig till rätt val av både material och utrustning. Det ger dig en kostnadseffektiv lösning med ett professionellt slutresultat med lång hållbarhet och ett användarvänligt resultat. Vi är experter på att leverera helhetslösningar inom mark och anläggning. Du får alltid ett resultat av högsta kvalitet till ett rimligt fast pris när du anlitar oss som anläggningsföretag.

 

VKE Entreprenad är ett anläggningsföretag i Göteborg som alltid sätter kundens behov främst. Kontakta oss redan idag så skräddarsyr vi våra tjänster efter dina behov av professionell markanläggning, oavsett om det gäller schaktning eller anläggning av en uppfart. Du når oss enklast genom vårt kontaktformulär eller genom att maila till info@vkeab.se. Vi levererar alltid ett resultat av högsta kvalitet inom tidsramarna som är satta!

Ring oss: 031-551070

FUNDERING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag VKE Entreprenad AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.