Prisförslag markentreprenad i Göteborg!

VKE Entreprenad är mer än enbart markentreprenör, för att underlätta för dig som kund erbjuder vi breda yrkestjänster inom bygg- och anläggning för privatpersoner och företag. Proffs på aktiv utemiljö.

Skicka en prisförfrågan

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ja tack
Nej tack
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag VKE Entreprenad AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Markanläggning

Oavsett om du är villaägare eller företräder ett fastighetsbolag kan du anlita oss för professionell markanläggning i Göteborg med omnejd. Kontakta oss så hjälper vi er!

Mer om Markanläggning

Snickerier

Inga uppdrag är för små, inga för stora. Vi arbetar såväl med mindre uppdrag på egen hand som en del av en totalentreprenad i ett större projekt. Kontakta Västkustens Entreprenad AB.

Mer om Snickerier

Konstgräs

Den tekniska utvecklingen av konstgräs, idag mer naturtroget och lättskött än någonsin tidigare, gör det till ett självklart val för året-runt-bruk i olika miljöer. VKE Entreprenad hjälper gärna till!

Mer om Konstgräs

Fallskyddsunderlag

Materialet är platsgjutet och kan därför formas i samklang med naturen. Eftersom ytan görs på plats slipper man också skarvar mellan plattor som lätt delar sig eller går upp.

Ring oss: 031-551070