Vi kan anlägga fallskyddsgummi - gummiasfalt på lekplatser

Playtop® är en stötabsorberande gummibeläggning som har många användningsområden. De flesta kallar materialet för gummiasfalt, vi kallar det för fallskyddsunderlag.

Kontakta oss

Fallskyddsgummi & gummiasfalt

Beläggningen togs först fram som underlag till lekplatser där den dämpar effekten av fall från lekredskap. Till skillnad från sand är underlaget beständigt och i det närmaste underhållsfritt. Livslängden med bevarad stötabsorbering är minst 15-20 år.

Materialet är platsgjutet och kan därför formas i samklang med naturen. Eftersom ytan görs på plats slipper man också skarvar mellan plattor som lätt delar sig eller går upp. Det är också möjligt att lägga i 30° lutning, vilket ger ett mycket levande landskap.

Ett flertal färger finna att välja på och skapa mönster med. Kontakta oss för mer information och installation av fallskyddsunderlag!

Ring oss: 031-551070

FUNDERING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag VKE Entreprenad AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.