Vi lägger ditt konstgräs i Göteborg

Konstgräs är idag ett möjligt alternativ i såväl privata trädgårdar som i offentliga miljöer och på idrottsplatser. Skuggiga innergårdar, rondeller och refuger är exempel på svårskötta ytor som idag ofta beläggs med konstgräs.

Kontakta oss

Gräsmatta året om

Fotbollsplaner omvandlas idag från grus och naturgräs till konstgräs för att stå emot ökade krav på tillgänglighet, året-runt-användande och kvalitet.

I vårt skandinaviska klimat är det svårt att hålla en naturlig gräsmatta fräsch genom alla årstider. Den tekniska utvecklingen av konstgräs, idag mer naturtroget och lättskött än någonsin tidigare, gör det till ett självklart val för året-runt-bruk i olika miljöer.

Limonta Sport har över 30 års erfarenhet av att tillhandahålla konstgräsprodukter till bl.a. fotbollsplaner över hela världen. VKE Entreprenad kan med deras produkter erbjuda dig konstgräsinstallationer för samtliga användningsområden i Göteborg.

Ring oss: 031-551070

FUNDERING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag VKE Entreprenad AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.